Impressum

Zadovoljnamama.ba je internet portal koji je namijenjen svima mamama i onim ženama koje se još uvijek nisu ostvarile u toj ulozi jer na jednom mjestu ćete pronalaziti zanimljive teme za svakoga. Tako ćete na ovom portalu pronaći informacije vezane za majčinstvo, kuću i dom, kulinarstvo, teme vezane za zdravlje, ljepotu, čitat ćete o aktuelnim modnim trendovima i sl.

Ako ste tek novopečena mama onda će Vam biti zanimljivo i korisno čitati o majčinstvu, savjetima vezanim za odgoj djeteta, o receptima za bebeće obroke, o razvoju i napredovanju djeteta, o motoričkim i drugim sposobnostima kod djece.

Mlade dame će moći čitati o modi, aktuelnim trendovima za određena godišnja doba, modnim kombinacija i svjetskim dešavanjima vezanim za modu i trendove, kao i onim temama vezanim za ljepotu i zdravlje: o njezi lica, kose, tijela i sl.

Budući da je zdravlje na prvom mjestu, ta rubrika bi trebala svima biti veoma važna stoga ćemo upravo tome najviše pažnje posvetiti, pa ćete tu pronaći mnoštvo zanimljivosti kako ojačati imunitet, kako spriječiti širenje virusa, o nekim starim narodnim receptima za mnoge bolesti i poremećaje kada je u pitanju Vaše zdravlje.

Rubrika uređenje doma će biti namijenjena za one koje vole enterijere i koji stalno nešto žele mijenjati u svome domu. I tu ćemo pisati o modnim trendovima kada je u pitanju dizajn unutarnjeg prostora, šta je aktuelno i šta je trenutno u modi, koje boje su in, stilovi koji se trenutno prate i komadi namještaja sa kojima nećete pogriješiti ukoliko ih izaberete.