Skoro svaka žena se potajno nada da ce naći tog “idealnog” supruga koji će je čuvati, voljeti i paziti kao malo vode na dlanu. Da će biti brižan, nježan, pravi i posvećeni porodični tip. Kavaljer. Vjeran, zaštitnički nastrojen. Sigurnost u svakom smislu riječi. Međutim, postoji li takav muškarac?

Na svojoj Instagram strani Astrovuk Vukašin otkriva mnoge zodijačke tajne, a ove subote za nova.rs piše koji znakovi Zodijaka se izdvajaju kao najbolji muževi.

Bik
Ovaj muškarac je čulan, nježan, hedonista, ali i posvećen, brižan i požrtvovan suprug. Teško odudara od svojih navika i komfor zone, te ćete uvijek znati šta od njega možete očekivati. Spremat će vam ukusnu hranu, masirati vas, brinuti o uređenju kuće i cvijeća, a biti istovremeno nježan i pravičan prema djeci za čije će školovanje učiniti sve. Umije da bude tu i tamo tvrdoglav i katkad naporan, ali gotovo da je idealan za supruga.

Lav
Iako zna da bude sebičan i pretjerano ponosan, ukoliko voli, voli svim srcem. Iskren je, strastven, plemenit i obožava svoju djecu. Za njih će preokrenuti svijet naglavačke. Sposoban je da zaradi, da preuzme primat kao glava porodice i istovremeno se postavi kao plemenit i dobrodušan suprug velikog srca. Umije da bude djetinjast, te traži suprugu koja će ga njegovati, čuvati, hvaliti i naravno isticati njegova dostignuća i kvalitete.

Jarac
Iako je rastrzan između karijere, ambicija i porodice, ovaj muškarac nosi kućno vaspitanja i konzervativna načela koja reflektuje na svoju suprugu i djecu. Vjeran je, posvećen, katkad hladan i nepristupačan, ali spreman na žrtvu zarad egzistencije i kvalitetnog života svoje supruge i djece. Zasigurno će se boriti da obezbijedi sigurnost u vidu materijalne egzistencije.

Umije da bude težak, komplikovan i previše dominantan, ali ne zamjerite. I te kako zna da se žrtvuje za svoju voljenu i svu ljubav čuva samo za nju. Nježna i emotivna žena će probuditi sva osjećanja koja potiskuje, a kako oslobodi svoja osjećanja i zna da sa nekim može podijeliti svoje strahove, postaje sigurna luka za svaku ženu.

Preuzeto sa Zenit.ba