Dolazi nam ljepše vrijeme, a s njim i laganija odjeća i obuća u kojoj se osjećamo ugodnije. Neki od modnih trendova koji će i ovo proljeće i ljeto biti ” in ” su nezaobilazne baletanke.


Mogu biti od platna, kožne, od vještačke kože, kombinacije platna i kože, i u raznim bojama. Mnogi su mišljenja da je elegancija samo u štiklama, ali i baletanke ,mogu da budu jako efektne i romantične. Ima toliko različitih modela, tako da svaka od vas može da pronađe neke za sebe. Odgovaraju svim komadima odjeće, suknjama, šorcevima, džinsu…

 

Bijela košulja – jednostavna, elegantna bijela košulja, klasika, nosiva u kombinaciji sa svim vrstama hlača, suknjama… Ne zaboravimo i na košulja haljinu koja će ove sezone biti hit. Jednostavno bijela košulja treba da bude sastavni dio ormara svake moderne žene.

 

 

Već godinama kožne jakne imaju svoje mjesto u našim ormarima, a sudeći prema mišljenjima vodećih modnih dizajnera, tako će biti i ove sezone. Klasične, elegantne,  motorke, sa remenom, kožni blejzeri, nećete pogriješiti koju god izaberete. Također ove sezone nećete pogriješiti i ako pored standardnih crnih, smeđih ili sivih, odaberete kožnu jaknu u srebrenim, beige ili nekim drugim otkačenim bojama.

 

 

 

Haljine raskošnih uzoraka – za nadolazeće ljeto nezaobilazna je haljinica raskošnih uzoraka. Može biti cvijetna, na prugice, tačkice, duža ili kraća, lepršave ili uz tijelo. Bilo da ih nosite uz sandalice, baletanke ili tene, nećete pogriješiti.

 

 

 

 

 

 

Male torbice – nadolazeće proljetne i tople ljetne noći su nezamislive bez male slatke torbice, u koju nam stanu osnovne stvari koje su nam potrebne za popodnevnu šetnju ili noćne izlaske, ključ, karmin, mobitel i novčanik. Nekoliko komada u ormaru bit će dovoljno da svaka vaša kombinacija bude dobitna.

 

Kombinezoni – od onih na preklop, laganijih materijala, sa volanima i raznim uzorcima, plisirani, široki, dugi i kratki, od trapera…svi su dobrodošli u naše ormare ove sezone.